Start Submission Become a Reviewer

Reading: PARALLELLE LOOPLIJNEN: EEN INTERVIEW MET ROELOF HORTULANUS

Download

A- A+
Alt. Display

Innovations in Social Practice and Education

PARALLELLE LOOPLIJNEN: EEN INTERVIEW MET ROELOF HORTULANUS

Author:

Erik Jansen

Associate lector Capabilities in Zorg en Welzijn bij de HAN University of Applied Sciences, NL
X close

Abstract

Roelof Hortulanus is sinds 1995 verbonden aan het Journal of Social Intervention en neemt dit jaar afscheid van de redactie. We spreken Hortulanus op een zonnige lentedag in bijzondere en nogal onwerkelijke omstandigheden via een beeldbelverbinding. De reden hiervoor is de zogeheten intelligente lock-down die als maatregel is afgekondigd in de Nederlandse aanpak van de Covid-19 epidemie, oftewel de Coronacrisis.

Hortulanus is emeritus-hoogleraar ‘Sociale interventies en lokaal sociaal beleid’ aan de Universiteit voor Humanistiek, was directeur van het Landelijk Expertisecentrum Sociale Interventie en schreef vele boeken, artikelen en andere publicaties. Met zijn staat van dienst, zowel in zijn rol als redactielid als daarbuiten als socioloog en methodoloog in het sociaal domein, is dat reden te meer om met hem te reflecteren op het tijdschrift, de ontwikkelingen in het sociaal domein en zijn periode als lid van de redactie.

DOI: https://doi.org/10.18352/jsi.650
How to Cite: Jansen, E., 2020. PARALLELLE LOOPLIJNEN: EEN INTERVIEW MET ROELOF HORTULANUS. Journal of Social Intervention: Theory and Practice, 29(3), pp.14–20. DOI: http://doi.org/10.18352/jsi.650
74
Views
54
Downloads
1
Twitter
Published on 14 May 2020.

Downloads

  • PDF (EN)

    comments powered by Disqus