Start Submission Become a Reviewer

Reading: Praktijkgericht onderzoek binnen de bacheloropleiding sociaal werk (Hogeschool Gent)

Download

A- A+
Alt. Display

News Higher Social Education

Praktijkgericht onderzoek binnen de bacheloropleiding sociaal werk (Hogeschool Gent)

Authors:

Tine Vanthuyne ,

About Tine
Tine Vanthuyne, MSc is master in de pedagogische wetenschappen en werkt sinds 2009 als lector Sociaal Werk binnen de opleiding Professionele Bachelor Sociaal Werk van de Hogeschool Gent. Haar expertisegebieden zijn: stedelijkheid en gemeenschapsvorming, forensisch
sociaal werk, buurtgericht werken en woonzorgcentra. Zij is lid van de onderzoeksgroep “Verstedelijking en Gemeenschapsvorming” binnen de vakgroep Sociaal Werk.
X close

Sven De Visscher,

About Sven
Dr. Sven De Visscher is lector binnen de opleiding Professionele Bachelor Sociaal Werk van de Hogeschool Gent. Hij ondersteunt en promoot verschillende onderzoeks- en dienstverleningsprojecten rond het thema stedelijkheid, die gebruik maken van kwalitatieve onderzoekstechnieken. Hij is lid van de onderzoeksgroep “Verstedelijking en Gemeenschapsvorming” binnen de vakgroep Sociaal Werk.
X close

Greet De Brauwere

About Greet
Greet De Brauwere, MSc is lector Sociaal Werk binnen de opleiding Professionele Bachelor Sociaal Werk van de Hogeschool Gent en gastdocent aan het Thomas Moore-Instituut. Zij is gespecialiseerd in de thema’s stedelijkheid, kinderopvang en gemeenschapsvorming. Verder is ze lid van de onderzoeksgroep “Verstedelijking en Gemeenschapsvorming” binnen de vakgroep Sociaal Werk en vertegenwoordigt de Faculteit Mens en Welzijn in de Onderzoeksraad van de Hogeschool Gent.
X close
DOI: https://doi.org/10.18352/jsi.419
How to Cite: Vanthuyne, T., De Visscher, S. and De Brauwere, G., 2014. Praktijkgericht onderzoek binnen de bacheloropleiding sociaal werk (Hogeschool Gent). Journal of Social Intervention: Theory and Practice, 23(3), pp.74–78. DOI: http://doi.org/10.18352/jsi.419
96
Views
122
Downloads
Published on 19 Sep 2014.

Downloads

  • PDF (EN)

    comments powered by Disqus